Ecocheques om je condensatieketel te financieren!

elektrische en elektronische uitrusting gedurende de levenscyclus en bij afdanking (afvalstroom) van het produc

Ecocheques om je condensatieketel te financieren!

Heeft u ecocheques? Wist u dat u deze ook kan gebruiken om een condensatieketel of hoogrendementsketel aan te kopen? Of zelfs voor het onderhoud nadien?

Veel werknemers hebben de voorbije maand hun Ticket Ecocheques® ontvangen. Ecocheques of groen cheques zijn een extra legaal voordeel die werkgevers aan hun werknemers aanbieden en uitsluitend gebruikt kunnen worden om ecologische diensten of producten aan te kopen. Enkel voorbeelden zijn isolatiewerken, spaarlampen, oplaadbare batterijen, planten, treintickets van de NMBS, fietsen,… en dus ook een condensatieketel + het 2jaarlijks onderhoud.

De waarde van de cheque bedraagt maximaal 10 EURO en als werknemer kan u maximum 250 EURO aan ecocheques ontvangen.

Vele CV-installateurs steunen het initiatief en aanvaarden Ticket Ecocheques als betaalmiddel om de aankoop van de condensatieketel als ook het onderhoud mee te financieren.

Vervang uw oude CV-ketel door een condensatieketel

Met de stijging van de brandstofprijzen en de opwarming van het klimaat is het hoogdringend dat u ook actief bijdraagt aan een gezonde toekomst voor de volgende generaties. Het plaatsen van een condensatieketel is immers vanaf 26 september 2015 verplicht, en wordt aldus de standaard!

De Europese Ecodesignrichtlijn stimuleert de reductie van de negatieve impact van elektrische en elektronische uitrusting gedurende de levenscyclus en bij afdanking (afvalstroom) van het product op het milieu.

Investeer nu dus al in een energiezuinige en propere vorm van verwarmen met een gascondensatieketel of een mazoutcondensatieketel!
 

» Offerte aanvraag condensatieketel